برگزاری کارگاه دو روزه ی پخت نان
دانشگاه علمی کاربردی نان سحر
موارد آموزشی به صورت تئوری:
شناخت و کاربرد مواد اولیه در صنایع پخت
توانایی انتخاب آرد مناسب برای تولید نان مورد نظر
توانایی انتخاب کمیت و کیفیت مایعات مورد نیاز برای تهیه خمیر
توانایی انتخاب کمیت و کیفیت سایر افزودنی های محصولات پخت
توانایی تشخیص کیفیت و کمیت مخمر نانوایی و خمیر ترش و سایر پوک کننده های صنایع پخت
توانایی آماده سازی مواد اولیه، خمیر و محصولات صنایع پخت
موارد آموزش عملی :
|
آشنایی کلی با فرایند پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم طی کارگاه عملی
آشنایی با مایعات مصرفی خمیر و انجام مراحل اندازه گیری
آشنایی با افزودنی های مصرفی در خمیر و انجام کامل مراحل میکسینگ با دستگاه های صنعتی
استفاده از بهبود دهنده ها و اشنایی با نقش آنها در کیفیت و کمیت
آشنایی و انجام روشهای تخمیر و تولید نان
کار عملی با تجهیزات تولید نان
پخت نان
|
انواع نان های شیرمال
|
انواع نان جو با در صد های متفاوت
|
انواع نان های رژیمی
|