کارگاه های تخصصی کوتاه مدت

تاریخ شروع: 1395/03/01 تاریخ پایان: 1395/08/19 روزهای برگزاری : شنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه ساعت کلاس: 9:30 تعداد: 1 ظرفیت ثبت نام موجود:0
هزینه کلاس
2,000,000 تومان

ظرفیت دوره تکمیل است

 

برگزاری کارگاه دو روزه ی پخت نان

دانشگاه علمی کاربردی نان سحر

 

 

 

 

موارد آموزشی به صورت تئوری:

شناخت و کاربرد مواد اولیه در صنایع پخت

توانایی انتخاب آرد مناسب برای تولید نان مورد نظر

توانایی انتخاب کمیت و کیفیت مایعات مورد نیاز برای تهیه خمیر

توانایی انتخاب کمیت و کیفیت سایر افزودنی های محصولات پخت

توانایی تشخیص کیفیت و کمیت مخمر نانوایی و خمیر ترش و سایر پوک کننده های صنایع پخت

توانایی آماده سازی مواد اولیه، خمیر و محصولات صنایع پخت

 

موارد آموزش عملی :

 

آشنایی کلی با فرایند پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم طی کارگاه عملی

آشنایی با مایعات مصرفی خمیر و انجام مراحل اندازه گیری

آشنایی با افزودنی های مصرفی در خمیر و انجام کامل مراحل میکسینگ با دستگاه های صنعتی

استفاده از بهبود دهنده ها و اشنایی با نقش آنها در کیفیت و کمیت

آشنایی و انجام  روشهای تخمیر و تولید نان

کار عملی با تجهیزات تولید نان

 

 

پخت نان

انواع نان های شیرمال

انواع نان جو با در صد های متفاوت

انواع نان های رژیمی

Loading. Please wait.