29
01
ژل کیک سحر ژل امولسیفایر برای بهبود کیفیت انواع کیک هامزایا : ایجاد بافت ریز و کاملا منظم در محصول نهایی،حجم بسیار عالی، نگهداری بیشتررطوبت در محصول،افزایش ...
بیشتر
25
05
این سمینار در تاریخ 13 بهمن ماه با حضور کارخانجات آرد در آموزشگاه نان سحر با موضوع بهبود کیفیت آرد و نان برگزار گردید. محوریت سمینار : ارزیابی آرد های ...
بیشتر
14
01
پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی نیمسال دوم سال تحصیلی 95-96 در دانشگاه علمی کاربردی نان سحر ✅ بدون کنکور - بدون نیاز به مدرک پیش دانشگاهی🌺🌺  ...
بیشتر
24
08
برگزاری کارگاه یک روزه ی بازآموزی برای کارآموزان آموزشگاه نان سحر در دانشگاه علمی کاربردی نان سحر با حضور بیست نفر از کاراموزان         ...
بیشتر
1 2 3 4 5  ... 
Loading. Please wait.