دوره های پخت عمومی

تاریخ شروع: 1397/10/01
تاریخ پایان: 1398/02/01 روزهای برگزاری : یکشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه ساعت کلاس: 9-13 تعداد: 40 ظرفیت ثبت نام موجود:40

دوره ها بصورت برگزاری کلاسهای تئوری و عملی بوده که طی 20 جلسه به انجام می رسد که طی آن در هر دوره جمعاً ۲۰ کارآموز تحت نظر مربیان رسمی و آموزش دیده این مرکز به فراگیری مطالب علمی و عملی مبادرت می نمایند.

 

 

ارزیابی اجمالی از برگزاری این دوره و با توجه به استقبال ارزنده ای که از اجرای دوره ها شده است نشان می دهد که در رسیدن به هدف اصلی که ترویج و ارتقاء دانش فنی تولید انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم بوده است، بسیار نزدیک شده و امید است که در آتیه نزدیک بطور کامل تحقق یابد.

 

در خصوص گسترش فعالیت و برنامه هایی که برای دوره های آن تدوین شده، می توان به امضاء توافقنامه با اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم (نانهای فانتزی) اشاره نمود که طی آن الزام دوره های آموزشی تکنولوژی نان جزء نیازهای اصلی متقاضیان احداث واحدهای نانهای حجیم و نیمه حجیم تلقی شده و کلیه پرسنل شاغل ملزم به اخذ مدرک مهارت فنی از این آموزشگاه می باشند و بدیهی است که این توافقنامه و اجرای صحیح آن می تواند در آینده متضمن تامین پرسنل ماهر برای فعالیت در کلیه کارگاههای تولیدی انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم باشند.

 

جزئیات دوره آموزشی

سرفصل های جلسات عملی دوره های پخت تخصصی

ردیف

جلسه

نام محصول

1

1

نان اک مک

2

نان سبوس دار

8

2

نان باگت و همبرگری فرانسوی

3

نان شیرمال

5

3

نان جو 50 درصد

6

نان جو خالص

12

4

نان سوپی

4

نان بربری کره ای

7

5

نان بریوش

9

نان تست

11

6

پیراشکی

10

نان سبزیجات

14

7

نان سوخاری

13

نان های  نازک خشک زیره دار، شویدی و تخمه کنجدی

15

8

کیک مافین (جهت آموزش قیف کشی)

16

نان سویتال

17

9

کروسان

18

رول دارچین

19

10

نان همبرگر مک

20

خمیر  نیم پخت پیتزا آمریکایی

 

 

 

 

سرفصل های کلاسهای تئوری

آشنایی با انواع گندم و آرد

آشنایی کلی با فرایند پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم

آشنایی با مایعات مصرفی خمیر

آشنایی با افزودنی های مصرفی در خمیر

آشنایی با بهبود دهنده ها

آشنایی با انواع روشهای تخمیر و تولید نان

آشنایی با فرایند و تجهیزات تولید نان

 

 

 

 

 

 

 

عنوان دوره

هزینه(تومان)

توضیحات

پخت عمومی+فردار ماهر+خمیر ساز ماهر

4.500.000

تعداد افراد هر کلاس بین 20-15نفر میباشد

پخت خصوصی نان های حجیم و نیمه حجیم +خمیرساز ماهر+فردار ماهر

7.000.000

تعداد افراد هر کلاس 4-2 نفر میباشد(مدت زمان کل دوره 7-8 روز )

 

 

 

دوره ها

زمان

تعداد جلسات

روزهای هفته

توضیحات

پخت عمومی

خمیر ساز ماهر فردار ماهر

3 ماه

12-10

روزهای زوج (آقایان)

روزهای فرد(بانوان)

ساعت شروع کلاس9 صبح

ساعت پایان 13

کلاسهای تئوری

 

8-7

روزهای پنجشنیه

 

 

کلیه ی مواد اولیه – پذیرایی میان وعده، لباس کار،کلاه ، جزه های آموزش + نمونه سوالات امتحان و همچنین هزینه  معرفی به آزمون بر عهده ی آموزشگاه نان سحر می باشد.

 

 

* مدارک لازم جهت ثبت نام آموزشگاه نان سحر :

1-   4 قطعه عکس 4×3 ( تمام رخ ) با زمینه سفید

2-   کپي شناسنامه-کپی کارت ملي

3-  کپی اخرین مدرک تحصیلی

* واريز هزينه ثبت نام آموزشگاه :

جاري 1696503045 بانک ملت شعبه شمیران بنام آقاي مهدي خانمحمدي

شماره کارت6104337848754774 بنام آقاي مهدي خانمحمدي

پس از واریز مبلغ ثبت لطفا نام و نام خانوادگی خود را روی فیش واریز وجه خود نوشته و تصویر آن را به شماره 09128355529 ارسال نمایید.

 

 

تماس با آموزشگاه نان سحر                                                                

تلفن 22678103 و 22678106

تلگرام: 09128355529

http://edu.sahargroup.ir/             آدرس سایت - صفحه اینستاگرام                 nanesahar1@       

 آدرس آموزشگاه واقع در تهران ، خ شريعتي ، بالاتر از پل صدر ، ساختمان سحر ، پلاك 1633 ، طبقه اول واحد4                                                                                                                   

Loading. Please wait.