دوره ها بصورت برگزاری کلاسهای تئوری و عملی بوده که طی 20 جلسه به انجام می رسد که طی آن در هر دوره جمعاً ۲۰ کارآموز تحت نظر مربیان رسمی و آموزش دیده این مرکز به فراگیری مطالب علمی و عملی مبادرت می نمایند.
ارزیابی اجمالی از برگزاری این دوره و با توجه به استقبال ارزنده ای که از اجرای دوره ها شده است نشان می دهد که در رسیدن به هدف اصلی که ترویج و ارتقاء دانش فنی تولید انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم بوده است، بسیار نزدیک شده و امید است که در آتیه نزدیک بطور کامل تحقق یابد.
در خصوص گسترش فعالیت و برنامه هایی که برای دوره های آن تدوین شده، می توان به امضاء توافقنامه با اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم (نانهای فانتزی) اشاره نمود که طی آن الزام دوره های آموزشی تکنولوژی نان جزء نیازهای اصلی متقاضیان احداث واحدهای نانهای حجیم و نیمه حجیم تلقی شده و کلیه پرسنل شاغل ملزم به اخذ مدرک مهارت فنی از این آموزشگاه می باشند و بدیهی است که این توافقنامه و اجرای صحیح آن می تواند در آینده متضمن تامین پرسنل ماهر برای فعالیت در کلیه کارگاههای تولیدی انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم باشند.
جزئیات دوره آموزشی
سرفصل های جلسات عملی دوره های پخت تخصصی
10
ردیف
|
جلسه
|
نام محصول
|
1
|
|
مطالب تئوریک (آشنایی با مواد اصلی پخت نان، مراحل پخت و آشنایی با ماشین آلات)
|
2
|
نان باگت فرانسوی
|
8
|
|
نان همبرگری فرانسوی
|
3
|
نان سبوسدار
|
5
|
|
نان تست
|
6
|
نان جو ۵۰%
|
12
|
|
سالادی و گریسینی
|
4
|
خمیر پیتزا
|
7
|
|
پوآچا
|
9
|
نان خشک
|
11
|
|
شیرمال
|
10
|
سوخاری
|
14
|
|
بربری کره ای
|
13
|
کرواسان
|
15
|
|
نان رول کشمش (گردویی)
|
16
|
پای میوه(با خمیر لایه ای)
|
17
|
|
چاباتا
|
18
|
بریوش
|
19
|
|
لقمه دانه دار
|
20
|
نان سبزیجات
|
21
|
|
نان اکمک
|
سرفصل های کلاسهای تئوری
|
آشنایی با انواع گندم و آرد
|
آشنایی کلی با فرایند پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم
|
آشنایی با مایعات مصرفی خمیر
|
آشنایی با افزودنی های مصرفی در خمیر
|
آشنایی با بهبود دهنده ها
|
آشنایی با انواع روشهای تخمیر و تولید نان
|
آشنایی با فرایند و تجهیزات تولید نان
|
عنوان دوره
|
هزینه(تومان)
|
توضیحات
|
|
|
|
پخت نیمه خصوصی نان های حجیم و نیمه حجیم +خمیرساز ماهر+فردار ماهر
|
|
تعداد افراد هر کلاس 7-6 نفر میباشد
|
دوره ها
|
زمان
|
تعداد جلسات
|
روزهای هفته
|
توضیحات
|
پخت عمومی
خمیر ساز ماهر فردار ماهر
|
3 ماه
|
12-10
|
روزهای زوج (آقایان)
روزهای فرد(بانوان)
|
ساعت شروع کلاس9 صبح
ساعت پایان 13
|
کلاسهای تئوری
|
|
8-7
|
روزهای پنجشنیه
|
|
کلیه ی مواد اولیه – پذیرایی میان وعده، لباس کار،کلاه ، جزه های آموزش + نمونه سوالات امتحان و همچنین هزینه معرفی به آزمون بر عهده ی آموزشگاه نان سحر می باشد.
* مدارک لازم جهت ثبت نام آموزشگاه نان سحر :
1- 4 قطعه عکس 4×3 ( تمام رخ ) با زمینه سفید
2- کپي شناسنامه-کپی کارت ملي
3- کپی اخرین مدرک تحصیلی
* واريز هزينه ثبت نام آموزشگاه :
شماره کارت5859837003220205 بنام شرکت : صنایع غذایی ثمین نان سحر
پس از واریز مبلغ ثبت لطفا نام و نام خانوادگی خود را روی فیش واریز وجه خود نوشته و تصویر آن را به شماره 09109828591 ارسال نمایید.
تماس با آموزشگاه نان سحر
تلفن 22678103
واتساپ:09109828591
http://edu.sahargroup.ir/ آدرس سایت - صفحه اینستاگرام sahar_bread_academy@
آدرس آموزشگاه واقع در تهران ، خ شريعتي ، بالاتر از پل صدر ، ساختمان سحر ، پلاك 1633 ، طبقه اول واحد4