نان های حجیم و نیمه حجیم

تاریخ شروع:
تاریخ پایان: روزهای برگزاری : شنبه، دوشنبه، چهارشنبه ساعت کلاس: 9-13 تعداد: 8 ظرفیت ثبت نام موجود:8

دوره ها بصورت برگزاری کلاسهای تئوری و عملی بوده که طی 20 جلسه به انجام می رسد که طی آن در هر دوره جمعاً ۲۰ کارآموز تحت نظر مربیان رسمی و آموزش دیده این مرکز به فراگیری مطالب علمی و عملی مبادرت می نمایند.

 

 

ارزیابی اجمالی از برگزاری این دوره و با توجه به استقبال ارزنده ای که از اجرای دوره ها شده است نشان می دهد که در رسیدن به هدف اصلی که ترویج و ارتقاء دانش فنی تولید انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم بوده است، بسیار نزدیک شده و امید است که در آتیه نزدیک بطور کامل تحقق یابد.

 

در خصوص گسترش فعالیت و برنامه هایی که برای دوره های آن تدوین شده، می توان به امضاء توافقنامه با اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم (نانهای فانتزی) اشاره نمود که طی آن الزام دوره های آموزشی تکنولوژی نان جزء نیازهای اصلی متقاضیان احداث واحدهای نانهای حجیم و نیمه حجیم تلقی شده و کلیه پرسنل شاغل ملزم به اخذ مدرک مهارت فنی از این آموزشگاه می باشند و بدیهی است که این توافقنامه و اجرای صحیح آن می تواند در آینده متضمن تامین پرسنل ماهر برای فعالیت در کلیه کارگاههای تولیدی انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم باشند.

 

جزئیات دوره آموزشی

سرفصل های جلسات عملی دوره های پخت تخصصی

10

ردیف

جلسه

نام محصول

1

 

مطالب تئوریک (آشنایی با مواد اصلی پخت نان، مراحل پخت و آشنایی با ماشین آلات)

2

نان باگت فرانسوی

8

 

نان همبرگری  فرانسوی

3

نان سبوسدار

5

 

نان تست

6

نان جو ۵۰%

12

 

سالادی و گریسینی

4

خمیر پیتزا

7

 

پوآچا

9

نان خشک

11

 

شیرمال

10

سوخاری

14

 

بربری کره ای

13

کرواسان

15

 

نان رول کشمش (گردویی)

16

پای میوه(با خمیر لایه ای)

17

 

چاباتا

18

بریوش

19

 

لقمه دانه دار

20

نان سبزیجات

21

 

نان اکمک

 

 

 

 

سرفصل های کلاسهای تئوری

آشنایی با انواع گندم و آرد

آشنایی کلی با فرایند پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم

آشنایی با مایعات مصرفی خمیر

آشنایی با افزودنی های مصرفی در خمیر

آشنایی با بهبود دهنده ها

آشنایی با انواع روشهای تخمیر و تولید نان

آشنایی با فرایند و تجهیزات تولید نان

 

 

 

 

 

 

 

عنوان دوره

هزینه(تومان)

توضیحات

 

   

پخت نیمه خصوصی نان های حجیم و نیمه حجیم +خمیرساز ماهر+فردار ماهر

 

تعداد افراد هر کلاس 7-6 نفر میباشد

 

 

 

دوره ها

زمان

تعداد جلسات

روزهای هفته

توضیحات

پخت عمومی

خمیر ساز ماهر فردار ماهر

3 ماه

12-10

روزهای زوج (آقایان)

روزهای فرد(بانوان)

ساعت شروع کلاس9 صبح

ساعت پایان 13

کلاسهای تئوری

 

8-7

روزهای پنجشنیه

 

 

کلیه ی مواد اولیه – پذیرایی میان وعده، لباس کار،کلاه ، جزه های آموزش + نمونه سوالات امتحان و همچنین هزینه  معرفی به آزمون بر عهده ی آموزشگاه نان سحر می باشد.

 

 

* مدارک لازم جهت ثبت نام آموزشگاه نان سحر :

1-   4 قطعه عکس 4×3 ( تمام رخ ) با زمینه سفید

2-   کپي شناسنامه-کپی کارت ملي

3-  کپی اخرین مدرک تحصیلی

* واريز هزينه ثبت نام آموزشگاه :

شماره کارت5859837003220205 بنام شرکت : صنایع غذایی ثمین نان سحر 

پس از واریز مبلغ ثبت لطفا نام و نام خانوادگی خود را روی فیش واریز وجه خود نوشته و تصویر آن را به شماره 09109828591 ارسال نمایید.

 

 

تماس با آموزشگاه نان سحر                                                                

تلفن 22678103 

واتساپ:09109828591

http://edu.sahargroup.ir/             آدرس سایت - صفحه اینستاگرام                sahar_bread_academy@       

 آدرس آموزشگاه واقع در تهران ، خ شريعتي ، بالاتر از پل صدر ، ساختمان سحر ، پلاك 1633 ، طبقه اول واحد4                                                                                                                   

Loading. Please wait.