نشان ایمنی و سلامت برای نان سحر

با عنایت به مصوبه هیئت محترم وزیران و پنجمین مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و اهداف عالیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین غذای ایمن و سالم در تمامی مراحل زنجیره غذایی و بر اساس رای کمیته عالی اعطاء نشان ایمنی و سلامت، شرکت نان سحر موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت از سوی سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گردید. این همایش ملی با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولین ارشد کشوری و دست اندر کاران حوزه سلامت و صاحبان صنایع در روز 27 مهرماه سال جاری و در مرکز بین المللی همایش های رازی برگزار شد. در این همایش آقای مهدی خان محمدی " رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی نان سحر" در سخنرانی خود خاطر نشان کردند که یکی از حوزه‌های اقتصاد که با پاندمی کووید-19 بیشترین آسیب را متحمل شد، حوزه صنایع غذایی بویژه صنعت نان بوده است. این در حالی است که ما همواره وظیفه خود دانسته ایم تا در شرایط کنونی، علاوه بر دغدغه مندی در حوزه سلامت پرسنل و تلاش بی وقفه در راستای ایجاد راهکارهایی جهت محافظت هر چه بیشتر از سرمایه های انسانی، در راستای تولید محصولات سلامت محور نیز پیشرو و فعال باشیم. در پایان همایش نیز آقای هادی خان محمدی "مدیر عامل شرکت نان سحر" مفتخر به دریافت نشان ایمنی و سلامت و لوح سپاس برای تولید محصول نوآورانه "نان حجیم با پودر هسته خرما و سبوس برنج" گردیدند.
روابط عمومی گروه صنعتی نان سحر

Loading. Please wait.