درباره آموزشگاه

021-22678103

صفحه اصلی درباره آموزشگاه

     

 

گروه صنعتی نان سحر با تکیه بر تجارب ارزنده خود به عنوان پیشگام در صنعت تولید نان، ماشین آلات تهیه و تولید نان و همچنین تولید مواد بهبود دهنده و افزودنی و نهایتاً نقش ارزنده خود را در زمینه آموزش و ارائه و ترویج هنر نانوایی از سالیان گذشته فعالیتهای خود را در چهار زیر مجموعه به شرح:


۱- صنایع پیشرفت پخت (طراح و سازنده انواع ماشین آلات تولید نانهای حجیم و نیمه حجیم و شیرینی)
۲- شرکت ثمین نان سحر (تهیه و تولید انواع مواد بهبود دهنده و مواد افزودنی برای صنایع نان و شیرینی و فرآورده های غلات)
۳- شرکت نان سحر (تهیه و تولید انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم، رژیمی و خاص)
۴- آموزشگاه تکنولوژی نان سحر (ارائه دوره های فنی و تکنیکی تهیه و تولید نان) آغاز نموده و روند فعالیت های تولیدی، علمی و تحقیقاتی خود را با رشد فزاینده ای دنبال می نماید که با توجه به رسالت خود نقش عمده ای را در جهت ارتقاء کیفیت نان در سطح کشور به منظور ارائه الگوهای نوین صنعتی و غذایی ایفا می نماید.
این گروه صنعتی در تکمیل اهداف و رسالتهای خود آموزش را در ارکان مهم همه زمینه های تولیدی قلمداد نموده و به آن اعتقاد راسخ دارد و لذا به منظور تکمیل مجموعه تولیدی- صنعتی خود با ایجاد و احداث آموزشگاه تکنولوژی نان، قدمهای موثری را در اشاعه دانش فنی تهیه و تولید نان برداشته و با تامین آموزشگاه نان از سال ۱۳۸۴ و با ا خذ مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کمک موثری در گسترش و اشاعه فرهنگ صحیح و علمی تولید نان نموده است.
  آموزشگاه با اجرای دوره های آموزشی تخصصی در سه زمینه ذیل:

 


۱- رشته آموزش عمومی نانوایی نانهای حجیم و نیمه حجیم
۲- رشته آموزش خمیر ساز ماهر
۳- رشته آموزش فردار ماهر

 


تا کنون ده دوره آموزشی را برگزار نموده که طی آن متجاوز از ۲۰۰ نفر از کارآموزان این رشته ها موفق به اخذ گواهینامه رسمی و معتبر از سازمان آموزش فنی و حرفه ای و این مرکز شده اند.


دوره های مورد اشاره بصورت برگزاری کلاسهای تئوری و عملی بوده که طی ۱۸ جلسه به انجام می رسد که طی آن در هر دوره جمعاً ۲۰ کارآموز تحت نظر مربیان رسمی و آموزش دیده این مرکز به فراگیری مطالب علمی و عملی مبادرت می نمایند.


ارزیابی اجمالی از برگزاری این دوره و با توجه به استقبال ارزنده ای که از اجرای دوره ها شده است نشان می دهد که در رسیدن به هدف اصلی که ترویج و ارتقاء دانش فنی تولید انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم بوده است، بسیار نزدیک شده و امید است که در آتیه نزدیک بطور کامل تحقق یابد.
در خصوص گسترش فعالیت و برنامه هایی که برای دوره های آن تدوین شده، می توان به امضاء توافقنامه با اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم (نانهای فانتزی) اشاره نمود که طی آن الزام دوره های آموزشی تکنولوژی نان جزء نیازهای اصلی متقاضیان احداث واحدهای نانهای حجیم و نیمه حجیم تلقی شده و کلیه پرسنل شاغل ملزم به اخذ مدرک مهارت فنی از این آموزشگاه می باشند و بدیهی است که این توافقنامه و اجرای صحیح آن می تواند در آینده متضمن تامین پرسنل ماهر برای فعالیت در کلیه کارگاههای تولیدی انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم باشند.

 

     

Loading. Please wait.